Mine forventninger

Navn: Raju Demian Pelle Steffens og Alder: 34år
Baggrund: halv dansker halv serber/ungarer og Personlige interesser/fritid: computer, twitter, Magic the Gathering, sprog og musik

– Hvad forventer du at få ud af dette undervisningsforløb? Jeg forventer at blive klogere på mig selv og verden.
– Hvordan har du forberedt dig til forløbet? Jeg har klemt en kort “dannelsesrejse” ind før semesterstarten som forberedelse.
– Hvad kan du især bidrage med i gruppe-/par-arbejde? Skæve indfald, førstehåndsindtryk fra 90’erne, Spice Girls mania oplevelser
– Hvad er dine ambitioner for forløbet (evt. på en skala fra 1-10)? Min ambition er at være ærlig, hvis fx et spørgsmål er ukonkret, upræcist og grinagtigt vil jeg turde at gøre opmærksom på det. (8.25)
– Fagligt set, hvad er så dine stærkeste og svageste sider? Min stærkeste side er, at jeg ikke er bange for noget, min svageste side er at jeg er bange for alting.
– På hvilke områder vil du især gerne udvikle dig? Jeg vil gerne kunne finde en balance mellem seriøsitet og morskab, hvis jeg en skønne dag blev semigod til kommatering, så vil jeg også kunne skrive en masse indigneret debatindslag om folks elendige sprogbrug, det kunne jeg godt tænke mig.
– Hvad vil du gøre for at udvikle dig på disse områder? Kampen mod kedsomhed er konstant, så det arbejder jeg allerede aktivt med. I studiet bliver jeg hele tiden konfronteret med at sammensætte bogstaver på en meningsfuld måde. Deri indgår også kommaer, så det hjælper nok også lidt på min kommatering.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *